...Followers...

Thanx Coz Sudi Singgah...Jangan Lupa Follow & Tinggalkan Komen...Satu Pun Tak Per...Heheh...Sayang Uols!

:::Hello Everyone:::

Selamat Datang Ke Intanz Handmade Shop
Untuk Melihat Readymade Item Sila KLIK SINI

Pengurusan Pos Hanya Pada Hari SELASA & KHAMIS
*JUALAN ONLINE KINI DIBUKA*






Pembuka Tirai 2013




Alhamdulillah, masuk aje tahun baru 2013, terus dapat job. Rezeki mencurah-curah, tak siapa sangka, tak siapa duga. Syukur sangat. Hari demi hari, semangat berkraf makin naik berkobar-kobar. Semoga beginilah selalu kan. Jangan bila ada job aje baru nak naik semangat.

Tu saya sertakan gambar hasil tempahan sulaman yg dibuat. 1st time dpt bulk order sbanyak 100 pcs face towel. Mula-mula tu mcm xsure aje nak buat. Tapi, kalau kita x mulakan, mana kita nak tau kita mampu ke x, btul kan.

Awal tahun baru dpt banyak order utk sulaman. Tak apalah, kita grab aje mana yg dtg dulu. Jahit beg, atau pn sulaman, kedua2nya saya suka buat. Kedua2nya membawa 1 kepuasan peribadi yg susah nk digambarkan dgn kata2.

Jangan lupa, dalam kita sibuk mencari rezeki, mengisi masa, melakukan sgala yg mjadi kesukaan kita, niatkanlah semuanya krn Allah SWT semata-mata, barulah rezeki akn lbh berkat. Percayalah, kita pun akn merasa lbh mudah dan gembira dlm menyelesaikan smua tugasan kita.

Kepada yg berminat nk menempah tuala sulaman ni boleh menghubungi saya di FB atau pn SMS saya yer...

Ayuh, jom mulakan tugas!
LIKE! LIKE! LIKE!


LIKE MY PAGE!

0 komen terkiut:

Post a Comment

Kata Mereka Yang Super Cool

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEGALA ISI MILIK INTANZ HANDMADE SHOP