...Followers...

Thanx Coz Sudi Singgah...Jangan Lupa Follow & Tinggalkan Komen...Satu Pun Tak Per...Heheh...Sayang Uols!

:::Hello Everyone:::

Selamat Datang Ke Intanz Handmade Shop
Untuk Melihat Readymade Item Sila KLIK SINI

Pengurusan Pos Hanya Pada Hari SELASA & KHAMIS
*JUALAN ONLINE KINI DIBUKA*






:::Felt Ilham Intan:::




Kak Intan!!! Duk dkt je ngan area umah saya ni, ni la student kelas menjahit saya yg pertama...hihi...thanx akak...mula brkenalan dgn akak ni dlm FB la...pastu bru akak ni singgah umah sya...hehehe...kali ni sya nak review psl akak ni lak...oh haa, selain wat craft, akak ni jual raw material utk craft gak...mcm2 la dia jual...mmg mmudahkan sya la trutamanya sbb xyah g cri jejauh, COD ajer...heheh...

Pada yg nak tau lebih lanjut boleh la melawat ke FB kak Intan di Felt Ilham Intan FB and boleh tgk la mcm2 pic yg lbh menarik lg kat sana, sya bg tjuk skit aje nih...hihi...
LIKE! LIKE! LIKE!


LIKE MY PAGE!

2 comments:

Kata Mereka Yang Super Cool

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEGALA ISI MILIK INTANZ HANDMADE SHOP