...Followers...

Thanx Coz Sudi Singgah...Jangan Lupa Follow & Tinggalkan Komen...Satu Pun Tak Per...Heheh...Sayang Uols!

:::Hello Everyone:::

Selamat Datang Ke Intanz Handmade Shop
Untuk Melihat Readymade Item Sila KLIK SINI

Pengurusan Pos Hanya Pada Hari SELASA & KHAMIS
*JUALAN ONLINE KINI DIBUKA*






Keputusan SPECIAL GA 2013


Alhamdulillah, SPECIAL GA 2013 sudah pun tamat. Inilah nama-nama pemenang bertuah bersama hadiah yang dipilih oleh mereka sendiri. Terima kasih kepada suami saya kerana sudi menjadi tukang cabut nama. Hehe. Saya rasa berdebar-debar betul masa pemilihan nama tu.

Saya juga nak mengambil kesempatan untuk mengucapkan setinggi-tinggi ucapan terima kasih kepada semua peserta yang sudi turut serta di dalam GA kali ni. InsyaAllah ada umur yang panjang, kita akan bertemu lagi di GA yang akan datang dengan pelbagai tawaran hadiah yang lebih menarik.

Tahniah untuk semua pemenang!


LIKE! LIKE! LIKE!


LIKE MY PAGE!

1 comment:

Kata Mereka Yang Super Cool

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEGALA ISI MILIK INTANZ HANDMADE SHOP