...Followers...

Thanx Coz Sudi Singgah...Jangan Lupa Follow & Tinggalkan Komen...Satu Pun Tak Per...Heheh...Sayang Uols!

:::Hello Everyone:::

Selamat Datang Ke Intanz Handmade Shop
Untuk Melihat Readymade Item Sila KLIK SINI

Pengurusan Pos Hanya Pada Hari SELASA & KHAMIS
*JUALAN ONLINE KINI DIBUKA*






Special GA 2013 (TAMAT)


Special GA 2013! Macam mana nak join dan menang hadiah dari Intanz Handmade? Mudah saja.
Ada 6 hadiah menarik utk dimenangi :

1- Embroidery Handbag
2- Galaxy Tab Casing
3- HP Pouch
4- Monster Zipper Pouch
5- Love Zipper Pouch
6- Chicky Keychain


Sila ikut langkah-langah di bawah ni ya...

LANGKAH 1 (WAJIB)

Sila like page https://www.facebook.com/intanz.handmade
DAN follow blog ini http://www.intanzhandmadeshop.blogspot.com/

LANGKAH 2 (WAJIB)

Tinggalkan komen di bawah ini dengan melengkapkan ayat ini 'Saya nak menang...(NYATAKAN NO. HADIAH ANDA) kerana... '

Kepada pengguna BLOG, jangan lupa tinggalkan sekali email anda selepas komen ya...

Selamat Mencuba!

*PENYERTAAN HANYA TERBUKA UNTUK WARGANEGARA MALAYSIA SAHAJA*

GA INI SUDAH TAMAT




LIKE! LIKE! LIKE!


LIKE MY PAGE!

6 comments:

  1. Saya dah like fb n follow blog :)
    Email: hanainhouse@gmail.com

    Saya nak menang hadiah no.1 - Embroidery Handbag kerana ia sangat comel dan saya memang kagum dengan semua embroidery handbag yang intan buat. Unik sangat! :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulilllah.. syiqah join GA ni taw intan
    Syiqah dah like fb and follow blog sekali
    email syiqah : RasyiqahRafi@gmail.com

    Saya nak menang hadiah no....1! kerana ianya sgt menarik. menarik dr segi pembuatannya. yeah! handmade dr intan :) Plus, for the first time syiqah tgok handbag tu, syiqah seriously rasa yg handbag tu sgt comel dan sesuai untuk gadis remaja mcm syiqah :) Hope, syiqah dapat up kan trend handmade handbag. Syabas. handbag yg cantik .

    ReplyDelete
  3. Saya nak menang nombor 2 kerana tab saya masih belum ada casing yang elok dan saya sangat ingin menyarungkan casing yang indah supaya nampak lebih berseri-seri dan sudah tentu satu-satunya yang ada dari intanzhandmadeshop..

    email : nadiella86@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. yana dh ikut syarat pnyertaan..

    saya nk menang hadiah no 1 Embroidery Handbag sbb ia stg menarik ..dan sangat comel,,yana dh tgk dlm fb intan. . hope yana dpt hadiah embroidery handbag nieyh,,klw xdap hdiah no 1, , hadiah lain pown xapa

    email : virgoyana61@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. http://umikasum.blogspot.com/

    email: yumida00000@gmail.com

    Saya nak menang hadiah no.1 - Embroidery Handbag kerana ia sangat cute, tampak elegent apabila memakainya, terasa ranggi apabila membawa Embroidery Handbag ke sana ke mari. warnanya yg kuning muda memberi rasa kemudaan dalam diri saya apabila mengenggam Embroidery Handbag. ditambah warna pink kemerahan pada muka hadapan Embroidery Handbag, menampilkan rasa feminin bg saya. Embroidery Handbag sangat mengagumkan dan terasa amat2 ingin memilikinya!

    ReplyDelete
  6. GA TAMAT. KOMEN SELEPAS INI TIDAK AKAN DIAMBIL KIRA. TERIMA KASIH KEPADA SEMUA PESERTA. KEPUTUSAN AKAN DIUMUMKAN DALAM MASA TERDEKAT.

    ReplyDelete

Kata Mereka Yang Super Cool

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEGALA ISI MILIK INTANZ HANDMADE SHOP