...Followers...

Thanx Coz Sudi Singgah...Jangan Lupa Follow & Tinggalkan Komen...Satu Pun Tak Per...Heheh...Sayang Uols!

:::Hello Everyone:::

Selamat Datang Ke Intanz Handmade Shop
Untuk Melihat Readymade Item Sila KLIK SINI

Pengurusan Pos Hanya Pada Hari SELASA & KHAMIS
*JUALAN ONLINE KINI DIBUKA*






MY TUTORIAL








LIKE! LIKE! LIKE!


LIKE MY PAGE!

6 comments:

  1. salam sis..boleh x sy nk minta izin untuk copy tutorial2 kat atas?hehe..item yg sy hasilkan berdasarkan tutorial sis nie boleh ke sy jual?tq sis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hanis afiq - boleh je, silakan... ;) slmat mnjahit

      Delete
  2. boleh jugakan sy jual item2 yg sy buat berdasarkan tutorial akak nie?hehe...sis d x tutorial or jual tutorial yg buat beg mcm handbg?

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://tipnut.com/
      kat cni ada byk tutorial wat bag...mcm2 ada kt cni...cuba la ;) nk wat jualan silakan... ;)

      Delete

Kata Mereka Yang Super Cool

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEGALA ISI MILIK INTANZ HANDMADE SHOP