...Followers...

Thanx Coz Sudi Singgah...Jangan Lupa Follow & Tinggalkan Komen...Satu Pun Tak Per...Heheh...Sayang Uols!

:::Hello Everyone:::

Selamat Datang Ke Intanz Handmade Shop
Untuk Melihat Readymade Item Sila KLIK SINI

Pengurusan Pos Hanya Pada Hari SELASA & KHAMIS
*JUALAN ONLINE KINI DIBUKA*






Sweet Moment To Remember...


Alhamdulillah, selesai sudah jualan hasil kraf Intanz Handmade di I love bazaar Subang Parade 29 Dec yang lalu. Sambutan yang cukup luar biasa. Pulangan yang memang di luar jangkaan. Walaupun kedudukan booth saya agak tersorok, jauh dari keramaian...namun semua itu bukan penghalang.

Terima kasih kepada rakan-rakan crafter yang sanggup turun padang bagi support. Thank u so much! Jom sambung tgk gambar...








Thanks to my lovely hubby yang sanggup datang bawak anak-anak. Tolong jaga anak-anak, jaga booth, layan customer. Thanks juga untuk kedua adik ipar yang juga banyak membantu.

Alhamdulillah, satu pengalaman yang tak dapat ditukar ganti dengan wang ringgit. Terlalu bermakna.

Sepanjang tahun 2013 ni, begitu banyak wishlist saya sebagai seorang crafter tercapai. Semoga tahun baru yang mendatang ni menjadikan saya lebih maju dan berjaya. Sebagai seorang ibu, isteri dan anak, saya nak menjadi seorang yang lebih baik...terus berjaya dunia dan akhirat. InsyaAllah...
LIKE! LIKE! LIKE!


LIKE MY PAGE!

7 comments:

  1. seronoknye merasa buka booth...teringin gak tapi still xberkesempatan...huhuhu...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah memang seronok sangat, insyaAllah akan mencuba lagi nanti...

      Delete
  2. suka tengok! hihi.. sportingnye husband akak tolong jaga anak2 dekat booth. semoga lebih maju dlm dunia craft ini!

    ReplyDelete
  3. salam...akk, sorry kluar topik skit...hehe..td sy bace cmment dkat blog supermengmalaya tu...akk join mai swim tu kn..best x? coach dye laki ke pmpuan?

    ReplyDelete
  4. salam..akk sory kluar topik skit..nk tnye..akk ade join mai swim tu kn..coach dye laki ke pmpuan yg ajar kte?

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum kak intan.nice job.mgkin satu hari sy akan ke booth kak intan jgak utk melihat dan memiliki hasil kraftangan dr kak intan


    kepada yg berminat utk mngetahui ttg program mykad smart shopper boleh hubungi:-

    nisedin global network
    0187910571
    mohd rafiuddin ismail

    ReplyDelete

Kata Mereka Yang Super Cool

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEGALA ISI MILIK INTANZ HANDMADE SHOP