...Followers...

Thanx Coz Sudi Singgah...Jangan Lupa Follow & Tinggalkan Komen...Satu Pun Tak Per...Heheh...Sayang Uols!

:::Hello Everyone:::

Selamat Datang Ke Intanz Handmade Shop
Untuk Melihat Readymade Item Sila KLIK SINI

Pengurusan Pos Hanya Pada Hari SELASA & KHAMIS
*JUALAN ONLINE KINI DIBUKA*






:::Kechomelan Terserlah Dalam Hasil Kreatif:::






Waa...saya sgt nganga lar tgk hasil yg ni...huwaaa....sgguh sya blum mampu wat begini tau...cuba tgk lar kesemua bantal yg comey ni....sgt geram ok...tapi, siapa yg wat ni?hihihi...Kak Roza...slh seorang member RBT jugak...anyway, kbanyakan dr 'HANDMADE FROM FRIEND' yg saya paparkan ni ialah dr member CLOSED GROUP FB...nnti saya akan paparkan link kat blog bgaimana nk beli n tgk semua hasil kerja diorang ni  k....

Orait, empunya hasil kreatif ni  boleh dihubungi di ArhCraft Ncollection and mcm2 lgi hasilnya ada kat page akak ni...so leh check out kat ctu yer...rambang mata dibuatnyer weyh....hihihi
LIKE! LIKE! LIKE!


LIKE MY PAGE!

0 komen terkiut:

Post a Comment

Kata Mereka Yang Super Cool

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEGALA ISI MILIK INTANZ HANDMADE SHOP