...Followers...

Thanx Coz Sudi Singgah...Jangan Lupa Follow & Tinggalkan Komen...Satu Pun Tak Per...Heheh...Sayang Uols!

:::Hello Everyone:::

Selamat Datang Ke Intanz Handmade Shop
Untuk Melihat Readymade Item Sila KLIK SINI

Pengurusan Pos Hanya Pada Hari SELASA & KHAMIS
*JUALAN ONLINE KINI DIBUKA*






:::Felt HP Pouch:::




Lagi Handmade From Friend...haa...felt dgn button boleh mghasilkan ini!!! cantik kan hp pouch ni semua...actually, felt mmg boleh djadikan mcm2...asalkn rajin dan kreatif....kalo saya ni memanjang aje malas nyer...heheh...

Nak tgk lebih byk lg hasilnya boleh ke Onecraftmaya Onlineshoppe and kalau nak tau, OCM (Onecraftmaya) juga ialah craft supplier...boleh check di page ni utk mndapatkan lbh maklumat...nak order felt pun boleh...jom...


LIKE! LIKE! LIKE!


LIKE MY PAGE!

1 comment:

Kata Mereka Yang Super Cool

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEGALA ISI MILIK INTANZ HANDMADE SHOP