...Followers...

Thanx Coz Sudi Singgah...Jangan Lupa Follow & Tinggalkan Komen...Satu Pun Tak Per...Heheh...Sayang Uols!

:::Hello Everyone:::

Selamat Datang Ke Intanz Handmade Shop
Untuk Melihat Readymade Item Sila KLIK SINI

Pengurusan Pos Hanya Pada Hari SELASA & KHAMIS
*JUALAN ONLINE KINI DIBUKA*






Curvy Clutch Handmade By Me


New bag in da house! Dulu pernah buat design macam ni untuk big clutch. Kali ni saja nak buat kat curvy clutch, guna material yang sama jugak iaitu Taiwan fine smooth canvas. Fabric ni memang best, senang nak handle dan jadi lebih tegap apalagi bila ditambah dengan interfacing dan batting.

Boleh view dekat page ya jika berminat!
LIKE! LIKE! LIKE!


LIKE MY PAGE!

3 comments:

Kata Mereka Yang Super Cool

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEGALA ISI MILIK INTANZ HANDMADE SHOP