...Followers...

Thanx Coz Sudi Singgah...Jangan Lupa Follow & Tinggalkan Komen...Satu Pun Tak Per...Heheh...Sayang Uols!

:::Hello Everyone:::

Selamat Datang Ke Intanz Handmade Shop
Untuk Melihat Readymade Item Sila KLIK SINI

Pengurusan Pos Hanya Pada Hari SELASA & KHAMIS
*JUALAN ONLINE KINI DIBUKA*






:::Seindah Pelangi:::




Berwarna-warni btul...mcm tjuk post ni jugak...seindah pelangi...ewahhh...boleh wat tajuk lagu ni...huhuhu...siapa gerangan crafter yg kreatif ni? memperkenalkan RainbowChick Resources and semua leh terjah blog crafter ni utk jenguk2 apa lg craft yg menarik hati yer...mana lar tau kut tersangkut t leh r grab brg satu ke dua craft...handmade ni tau...hihihi...handmade itu istimewa...betoi tak?hihihi

saya suka benda2 comel mcm ni...anda mcm ne? benda2 mcm ni bukan tuk gurls jer, boleh jugak kalo nak bg gift kat bf ker, hubby ke, mintak je crafter create kan something yang maskulin...kannn?hihihi
LIKE! LIKE! LIKE!


LIKE MY PAGE!

0 komen terkiut:

Post a Comment

Kata Mereka Yang Super Cool

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEGALA ISI MILIK INTANZ HANDMADE SHOP