...Followers...

Thanx Coz Sudi Singgah...Jangan Lupa Follow & Tinggalkan Komen...Satu Pun Tak Per...Heheh...Sayang Uols!

:::Hello Everyone:::

Selamat Datang Ke Intanz Handmade Shop
Untuk Melihat Readymade Item Sila KLIK SINI

Pengurusan Pos Hanya Pada Hari SELASA & KHAMIS
*JUALAN ONLINE KINI DIBUKA*






:::Nurul Farhan Crafts:::




Bertemu kita lagi dalam rancangan Handmade From Friend, wah gitu mcm masuk TV pulak yerk...hahak...x lar, mcm biasa dalam ruangan ni sya akan memaparkan hasil craft dr kengkawan yg super kreatif ni n super chumel nih...haaa....x percaya ekkk? ni tgk ni, sya x tipu tau...giler comel nih...hihik...anyway hasil kali ini dtgnya dr si kecik molek (sya agak je sbb tgk lam pic comel jek orgnye...hihi) yg bernama Nurul Farhan...teman yang dikenali melalui group RBT jugak...

Ni hanyalah sebahagian dr hasil craft miliknya...nak tgk lg banyak boleh la laju2 og menerjah blognya di Nurul Farhan Crafts



LIKE! LIKE! LIKE!


LIKE MY PAGE!

2 comments:

  1. waaaahhhh!trase mcm femes gitu.hihihih :D thanks akk!sgt hargai^^

    ReplyDelete
  2. @mira
    ure welcome dear...suke ekk...hihik

    ReplyDelete

Kata Mereka Yang Super Cool

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEGALA ISI MILIK INTANZ HANDMADE SHOP