...Followers...

Thanx Coz Sudi Singgah...Jangan Lupa Follow & Tinggalkan Komen...Satu Pun Tak Per...Heheh...Sayang Uols!

:::Hello Everyone:::

Selamat Datang Ke Intanz Handmade Shop
Untuk Melihat Readymade Item Sila KLIK SINI

Pengurusan Pos Hanya Pada Hari SELASA & KHAMIS
*JUALAN ONLINE KINI DIBUKA*






:::Millie's Handmade:::




Yeay...akhirnya saya dpt jugak buat review utk one of my favourite crafter...Millie's Handmade...tgk je pic kat atas ni...SPEECHLESS!!! actually masa bru mula2 join craft, Millie ialah slh seorang antara craft yg sya slalu intai2...and berangan2 spaya dpt buat hasil yg baik mcm dia...huhu... (sampai sekarang pun still berangan2...huwaaa)...

Millie bukan hanya buat bag, dia juga buat doll....cuba tgk...ni hanya sebahagian saja...kalo nak tgk lg banyak boleh pg ke FB PAGE Millie di Millie's Handmade Doll
LIKE! LIKE! LIKE!


LIKE MY PAGE!

0 komen terkiut:

Post a Comment

Kata Mereka Yang Super Cool

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEGALA ISI MILIK INTANZ HANDMADE SHOP